Search
en-USsl-SI
UredništvoNaročilnica

Cenik

Letna naročnina:

  • 40 € za ustanove
  • 30 € za posameznike

 Cena posamezne številke:

  • 25 € za ustanove
  • 20 € za posameznike

Vse cene so v evrih in vključujejo 5 % DDV. Stroški odpošiljanja so pri letnih naročninah vštete v ceno, pri naročilih posameznih številk pa niso. Študentje, brezposelni in upokojenci imajo ob priložitvi ustreznega pisnega dokazila 50-odstotni popust.

Naročniki revije prejmejo vsako leto tudi  brezplačen izvod strokovne izdaje revije, ki izide enkrat letno. Več o strokovni izdajah si lahko preberete tukaj.

Naročanje

Za naročnino na revijo Urbani izziv ali za naročilo posameznih izdaj revije je treba izpolniti naročilnico in jo poslati na elektronski naslov uredništva.

 

- Naročilnica (word)

 

Račun in naročeno gradivo bo naročnik prejel po navadni pošti.

Naročnik revije je dolžan uredništvo pisno obvestiti (po navadni pošti ali prek e-pošte) o vseh spremembah, ki bi lahko vplivale na pravilnost dostave in plačila revije (sprememba priimka, sprememba naziva ustanove, sprememba naslova, sprememba davčne številke ipd.).

Naročniško razmerje s pravnimi in fizičnimi osebami se v novem koledarskem letu avtomatično podaljšuje in sicer do preklica oziroma do ustrezne pisne odpovedi naročnika. 

 

Odjava

Odjava od naročnine na revijo Urbani izziv je možna le na podlagi pisnega dopisa, ki mora biti poslan na naslov uredništva po navadni ali elektronski pošti. Pisna odjava mora biti poslana preden je izdan nov račun za obnovitev naročnine. Če je poslana po izdaji računa, mora naročnik račun poravnati, odjava pa se šteje za naslednji letnik revije.


UREDNIŠTVO

Urbanistični inštitut RS
Urbani izziv - uredništvo
Trnovski pristan 2, 1000 Ljubljana

  + 386 (0)1 420 13 10
  urbani.izziv@uirs.si

ISSN

Tiskana izdaja: 0353-6483
Spletna izdaja: 1855-8399
Strokovna izdaja: 2232-481X

 

INDEKS

GOOGLE SCHOLAR
h5-index: 14
h5-median: 20
INDEX COPERNICUS
ICI Journals master list 2022: 121,34
CLARIVATE ANALYTICS
Indeksirano v ESCI

 

SCOPUS ELSEVIER

SCImago Journal & Country Rank

SNIP (2021): 0,79
CiteScoreTracker (2022): 1,8

Copyright 2024 by UIRS
Back To Top